MAKTAB BOSHQARUVIDA DIREKTORLARNING ZAMONAVIY KOMPETENSIYALARGA EGALIGI - Sabdenova Kamola Tashpulatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maktab faoliyatini rivojlantirish maktab rahbarlarining qanchalik zamonaviy rahbar kompetensiyalarini egallaganligi bilan izohlanadi. Ushbu maqolada xozirgi maktab rahbarlari egallashi lozim bo‘lgan zamonaviy kompetensiyalar tahlil qilingan.