BUGUNGI KUNDA IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR ONGIGA T`ASIRI - Kurbanova Dilasal Inomjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlar inson ongiga qanday ta`sir qilishi, ijtimoiy tarmoqning foydalari va zararlari xaqida yoritilgan. Bugungi kundagi turli ko‘rinishdagi axborot vositalarining nozik jihatlarini har bir ongli kishi anglab yetishi lozimligi haqida ma’lumotlar berilgan.