DIQQATNING RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR: MAKTABGACHA YOSH DAVRIGA OID YONDASHUVLAR - Nigora Yo’ldasheva Sodiqjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda diqqat jarayonini shakllantirish hamda diqqat jarayonining shakllanishi va rivojlanishiga ta’sir qiluvchi asosiy omillar tahlil qilingan. Shuningdek psixologik, biologik hamda ijtimoiy omillar nuqtayi nazaridan turli yondashuvlar atroflicha yoritib berilgan.