O‘ZBEKISTONDA AXBOROT TEXNOLOGIYaLARI VA XAVFSIZLIGI SOHASIDAGI JINOYATLARNING OLDINI OLISHNING MUHIM AHAMIYATI. - Mo‘minov abdumalik abdumajidovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘zbekistonda axborot texnologiyalari va xavfsizligi sohasidagi jinoyatlarning oldini olishda zamonaviy axborot texnologiyalarini joriy etish bilan bog‘liq tendensiyalarning mazmun-mohiyati ochib berilgan. jumladan, ushbu jarayonning asosiy yo‘nalishlari, mavjud muammolar ilmiy jihatdan tadqiq etilgan. umuman olganda, mamlakatimizda axborot texnologiyalari va xavfsizligi sohasidagi jinoyatlarning oldini olishda amalga oshirilayotgan ishlar samaradorligi va uni yanada samarali amalga oshirishning istiqbollari tahlil qilingan.