MAKTABDA DARSLARNI PAST O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Nazirova Zulxumorxon Zuhriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada past darajadagi o’zlashtiruvchi o’quvchilar kognitiv ehtiyojlarini shakllantirishning psixologik omillari tahlil qilingan.