FORPRESS QURILMASI UCHUN YUMSHOQ ISHGA TUSHIRISH QURILMASINI LOYIHALASH ASOSIDA VA ELEKTR YURITMALARDA RASIONAL ENERGIYA TEJASH CHORA TADBIRLARI - MIRZOYEV NARZULLO NURIDDINOVICH; LATIPOV SAIDMUROD TUYG‘UNOVICH; RASHIDOV SHERZOD KAXRAMONOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada energiya manbalari iste’moli bo’yicha moy pressi uchun yumshoq ishga tushirish tizimining modeli, algoritmi, hamda energiya tejashning texnik va iqtisodiy jihatlarining tahlililiy natijalari keltirilgan.