TURIZMDA RAQAMLASHTIRISHNING OʻRNI - Yo‘ldoshev Abdumalik; Yuldasheva Mahliyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada turizm sohasida raqamlashtirishning dolzarbligi, uning afzalliklari va zamonaviy tendensiyalari yoritilgan. Raqamli texnologiyalarning turizm xizmatlariga kiritilishi orqali sohaga qanday yangiliklar joriy qilinayotgani va bu o‘zgarishlarning samarasi tahlil qilingan. Oʻzbekiston misolida raqamli turizmni rivojlantirish yoʻnalishlari ham ko‘rib chiqilgan.