SHAXSIY RIVOJLANISHDA MOTIVATSIYANING ROLI VA AHAMIYATI - Vahobova O'g'iloy Tolibjonovna; Hilola Abdukarimova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada men shaxsga ta’sir etuvchi motiv kuchi va motivatsiya haqida aytiladi.