O‘ZBEKISTON KONFESSIYALARARO DINIY BAG‘RIKENGLIKNING TARIXIY TAJRIBASI. - Akramova Muhayyo Hoshimjon qizi; Mamatqulova Ruxshona Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada globallashuv sharoitida dinning o‘rni, diniy bag‘rikenglik va konfessiyalararo totuvlik mamlakat barqarorligini ta’minlashning asosiy omili ekanligi ko’rsatib berilgan.