BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING ANALITIK VA IJODIY KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PEDAGOGIK ZARURATI. - Mo‘minova Gulhayo Turg‘unboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, zamonaviy didaktik yondashuvlar asosida bo‘lajak o‘qituvchilarning analitik va ijodiy ko‘nikmalarini qanday rivojlantirish mumkinligi tahlil qilinadi. Maqola didaktik yondashuvlarning turli aspektlarini, o’qituvchilarning pedagogik metodlarini va bu jarayonda analitik va ijodiy ko’nikmalarni rivojlantirishda qo’llaniladigan metodlarni ko’rib chiqadi.