KORXONALARDA MHXSNI QOʻLLASH ISTIQBOLLARI - Sultonova Moxichexra (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Korxonalar uchun MHXSga oʻtishning dolzarbligi, yillik hisobotlarni tuzishda yuzaga keladigan muammolar, korxonalarda anʼanaviy tarzda amalga oshirib kelingan hisob tizimi tubdan qayta koʻrib chiqilishi zarurligi taʼkidlangan.