TA’LIMDA INNOVATSIYALAR VA YOSH AVLODNING ULARGA MOSLASHUVI - Nazarova Nilufar Joʻrayevna; Zamonova Farangiz Qo’ldosh qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur ishda ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan innovatsion yondashuvlar va ularning yosh avlodga ta’siri tahlil qilingan. Innovatsiyalarning ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi roli, shuningdek, yoshlarning yangi texnologiyalar va o‘quv metodlariga qanday moslashayotgani yoritib berilgan. Ishda zamonaviy o‘quv vositalari, raqamli platformalar, interaktiv metodlar hamda ularni ta’lim jarayoniga integratsiya qilishning afzalliklari ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, yosh avlodning innovatsion o‘zgarishlarga nisbatan qiziqishi, tayyorgarligi va moslashuv darajasi ilmiy asosda tahlil etilgan.