JAMIYATDA YOSHLARNI MA’NAVIY TARBIYALASHNING IJTIMOIY PEDAGOGIK ASPEKTLARI - Igamberdiyev Doniyor Saidxonovich; Abdushukurova Rohatoy Abdugani qizi; Abduhoshimova Gulzoda Muzaffarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarni ma’naviy tarbiyalashning ijtimoiy- pedagogik asoslari yoritilgan. Unda jamiyatdagi ma’naviy qadriyatlarning yoshlar ongini shakllantirishdagi roli, oilaning, ta’lim muassasalarining va ommaviy axborot vositalarining ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy globallashuv sharoitida ma’naviy tarbiyaning dolzarbligi va unga oid muammolar ham ko‘rib chiqiladi.