METALLMAS MATERIALLAR VA ULARDAN TAYYORLANADIGAN DETALLARNI O‘RGANISH - Kambarova Manzuraxon Maripjanovna; Toʻxtaqulova Mavzunaxon Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada metallmas (polimer, keramika, kompozit va boshqa) materiallarning turlari, ularning fizik-mexanik xossalari, sanoatdagi qo‘llanilish sohasi va ulardan tayyorlanadigan detallarni loyihalashda e’tiborga olinadigan omillar tahlil qilinadi. Shuningdek, ilg‘or tadqiqotlar asosida metallmas materiallarning afzalliklari, kamchiliklari hamda texnologik xususiyatlari yoritilgan.