BOLALAR O’RTASIDAGI O’ZARO MUNOSABATLARNING BOLA RUHIYATIGA TA’SIRI - Nazarova Rohila Sayfullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolalar psixologiyasida o‘zaro munosabatlar mavzusi, ta’lim jarayonining muhim jihatlaridan biridir. Bolalar o’rtasidagi o’zaro munosabatlar, ularning rivojlanishi, bola ruhiyatiga ta’siri, ijtimoiy ko’nikmalari va hissiy intellekti uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada bolalar o’rtasidagi ijtimoiy munosabatlar, ularning o’zaro ta’siri va ta’lim jarayonidagi roli, shuningdek, o’qituvchilar va bolalar o’rtasidagi munosabatlar haqida ma’lumotlar berilgan.