MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Kadirova Omadxon; Shavkatjonova Mohinur (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy fikrlashni rivojlantirish yo‘llari, ijodkorlikni shakllantirishga yordam beruvchi omillar va pedagogik yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, bolalar faoliyatida o‘yin, tasviriy san’at, musiqiy mashg‘ulotlarning o‘rni yoritilgan.