OILA TURMUSH DOIRASIDA SODIR ETILGAN HUQUQBUZARLIKLARNING KELTIRIB CHIQARUVCHI OMILLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - J.T.Obloqulov; J.T. Obloqulov (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola orqali siz tadqiqot mavzusining dolzarbligi, predmeti, obʼekti, vazifalari, zo’ravonlik turlari, oila turmush doirasi huquqbuzarlikni oldini olish yo’llari, oila turmush doirasidagi huquqbuzarliklarni keltiril chiqaruvchi omillar profilaktika inspektorlarining mahalla yettiligi bilan hamkorligi tushunchasi, ushbu hamkorlikning jinoyatlarning barvaqt oldini olishdagi ahamiyati, bugungi kundagi holati, shuningdek ushbu hamkorlikdagi muammo va kamchiliklar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha bir qator takliflar ishlab chiqilgan.