ANDIJON TUMANIDA AGROSANOATNI BARQAROR RIVOJLANTIRISHDASUV TEJOVCHI TEXNOLOGIYALARNING ROLI - Xakimova Diloramxon Nugmandjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada suv tejovchi texnologiyalarni agrosanoatga integratsiya qilishning ilmiy-nazariy asoslari, Andijon tumani misolida ularning qo‘llanishi, monitoring tizimlari hamda iqtisodiy samaradorlikni oshirish yo‘llari tahlil qilinadi.