UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA XULQI OG‘IR OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING SAMARALI USULLARI - Bekmurodova Nargiza Qoryog'diyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim muassasalarida xulqi og’ishgan bolalar bilan psixolog faoliyati juda muhim va dolzarb masalalardan biri. Ta’lim muassasalarida xulqi og’ishish holatlari hozirda juda ko’p kuzatilmoqda bu maqolada xulqi og’ishgan bolalar bilan olib borilayotgan korreksion mashgʻulotlar haqida kerakli va qiziqarli ma’lumotlar mavjud. Shuningdek bu maqolada olimlarning fikrlari tadqiqotlari joy olgan. Shuningdek xulosalar keltirib o‘tilgan.