OʻSMIRLARDA SHAXS SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK OMILLARI - Xamirxodjayeva Malika Djaferovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada o‘smir shaxsining shakllanishida maxsus sharoitlarni hisobga olish, har bir o‘smir o‘quvchining individual psixologik xususiyatlarini ilmiy asosda tushunish hamda individual yondashuvning psixologik xususiyatlari haqida so‘z boradi.