MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING FAOLIYATI,AXLOQIY VA KASBIY TAMOYILLARI - Adilova Dilafruz Rustamjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarning shaxs sifatida egallashi lozim bo‘lgan vazifalari va muataxassis sifatida jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek, amaliyotchi psixologlarning axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.