XOTIRA XAQIDAGI QARASHLAR VA XOTIRANI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Tojiboyeva Nodiraxon Tursunaliyevna; Raximova Dilbaroy G‘ayratbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada inson xotirasi qanday yo’llar bilan yaxshilash kerakligini va qanda yo’llar bilan, rivojlantirish haqida qisqacha ma’lumot berishga xarakat qilamiz. Komil inson bo’lib shakillanishda insonga diniy va dunyoviy bilimlar kerak bo’ladi, bunday ko’plab bilimlarni olish uchun yaxshi xotira egasi bo’lmog’ingiz shartdir.