IJOD PSIXOLOGIYASI, PSIXOLOGIK TAFAKKUR TASNIFI VA IJODKORLIKNING TURLARI - Nematova Lobar Ramazonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Psixologik tafakkur bilan insoniyatni qanchalik darajada yaratuvchi ekanligi, har bir sohada o’zgacha ijod yondashuvi borligi namoyon qilindi va bir nechta ijodkorlik mezonlari asosida yaqqol o’z aksini topdi.