ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR VA BOBIRIYLAR SULOLASINING MARKAZIY OSIYO UCHUN AHAMIYATI - Saidakmal Abdullayev (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. Maqolada Zahiriddin Muhammad Bobur va Bobiriylar sulolasining Markaziy Osiyo uchun ahamiyati masalasi shuningdek, mazkur sulolalaning kishilik sivilizatsiyasiga qoldirgan merosining o‘ziga xos tomonlari tahlil qilingan.