ZO’RAVONLIKKA DUCH KELGAN O’QUVCHILARGA NISBATAN MAKTAB PSIXOLOGLARI TOMONIDAN PSIXOKORREKSION ISHLARNI TASHKIL ETISH - Eshbekova Sanobar Kabulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolalarga nisbatan zo’ravonlik va bolalarga nisbatan shafqatsiz munosabatda bo’lish atamalari ko’pincha bir-birining o’rnida ishlatiladi. Shunga qaramay, ba’zi tadqiqotchilar bolalarga nisbatan shafqatsiz munosabatda bo’lish atamasini beparvolik ekspluatatsiya va odam savdosini o’z ichiga oluvchi soyabon sifatida ko’rishadi. O’zbekistonda zo’ravonliklarni oldini olish bo’yicha ko’rilayotgan chora-tadbirlar haqida.