ZAMONAVIY AXLOQIY TARBIYANING YUTUQLARI VA KAMCHILIKLARI - Ravshanova Parizoda; Muhiddinova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy axloqiy tarbiyaning yutuqlari va kamchiliklari keng tahlil qilinadi. Hozirgi globallashuv va texnologik rivojlanish sharoitida axloqiy tarbiyaning yangi shakllari paydo bo‘layotgan bo‘lsa-da, an’anaviy qadriyatlarning zaiflashishi kabi muammolar ham mavjud. Axloqiy tarbiyaning zamonaviy yondashuvlari, ularning jamiyatga ta’siri hamda mavjud kamchiliklarni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi.