БУТУН ДУНЁ ЖАМОАТЧИЛИГИДА ИЧИМЛИК СУВИ МУАММОСИ - Каршиева Д.Р (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Иқлимнинг исиб кетиши ва сув ресурсларидан нооқилона фойдаланиш ичимлик суви инқирозига сабаб бўлиши мумкин. Бу эса миллионлаб кишининг ҳаётини хавф остига қўйибгина қолмай, балки хавфли ижтимоий-иқтисодий оқибатларни ҳам келтириб чиқариши мумкин.