MAKTABDA AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING TUTGAN OʻRNI VA VAZIFALARI - Murodova Nozinaoy Mavlon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim muassasalaridagi psixologlarning o’rni, vazifasi, amalga oshiradigan ishlar yo’nalishi va o’qituvchi va o’quvchilarning ruhiy holatini muvozanatlashtirishdagi vazifalari haqida fikrmulohazalar keltirib o’tilgan.