MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYALAR - Turdaliyeva Dilshoda Xolbek qizi; Yòldosheya Sojida Bahodir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy va umuminsoniy qadriyatlar tushunchasi, ularning jamiyat hayotidagi o‘rni, yosh avlod tarbiyasidagi ahamiyati va ular o‘rtasidagi uyg‘unlik masalalari yoritilgan. Shuningdek, oila, ta’lim muassasalari va jamiyatning qadriyatlarni shakllantirishdagi roli tahlil qilinadi.