MAQOLA: PROFILAKTIKA INSPEKTORININING SUD MAJLISLARDA "MASOFAVIY" QATNASHISH AMALIYOTINI TAKOMILLASHTIRISH - Xamidjonov Mashrabjon Zokirjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Profilaktika inspektorlarining sud majlislarida “masofaviy” tarzda qatnashish amaliyoti tushunchasi, mohiyati va oʼziga xos xususiyatlari, Profilaktika inspektorlarining sud majlislarida “masofaviy” tarzda qatnashish amaliyotining bugungi kundagi holati. Profilaktika inspektorlarining sud majlislarida “masofaviy” tarzda qatnashish amaliyoti doirasidagi normalarning amaliyot tahlili hamda ushbu faoliyat doirasida yuritiladigan protsessual xujjatlar, ushbu faoliyatdagi muammo va kamchiliklar, shuningdek, ayrim turdagi mavjud muammo va kamchiliklarni bartaraf etish boʼyicha bir kator takliflar berish.