TA’LIMDA AKT DAN FOYDALANISH. - Ruslan Jarilqaganov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Axborot-kommunikatsiya texnologiyalari ta’lim jarayonida muhim o‘rin tutadi va zamonaviy ta’lim tizimining ajralmas qismiga aylangan. AKTning ta’limda qo‘llanilishi o‘quv jarayonini samarali, interaktiv va qiziqarli qilishga xizmat qiladi. Bu texnologiyalar o‘quvchilarga bilimlarni yanada oson va tez o‘zlashtirish imkonini beradi, shuningdek, o‘qituvchilarga darslarni yanada mazmunli va sifatli tashkil etishda yordam beradi. AKT ta’lim jarayonining turli bosqichlarida — boshlang‘ich ta’limdan tortib, oliy ta’limgacha keng qo‘llanilmoqda.