OʻQUVCHILARDA SHAXSNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Boboyeva Latofat Rajabovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqola maktab yoshidagi bolalarda shaxsni shakllantirishning asosiy jihatlarini o’rganuvchi tadqiqot sharhi shaklida taqdim etilgan. Qadriyatlar va hissiy munosabatlarning birlamchi shakllanishida oilaning rolidan boshlab, maqola maktab ta’limining ijtimoiy ko’nikmalarga, axloqiy qadriyatlar va ijodiy fikrlashni rivojlantirishga ta’siriga o’tadi.