TIJORAT BANKLARIDA ICHKI AUDIT XIZMATI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH. - Normurodova Dilnoza Erdon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarida ichki audit faoliyatini tashkil etish, uning nazorati, kamchiliklari va yutuqlari hamda uni takomiUashtirishning o’ziga xos xususiyatlari Bank, auditorlik, auditorlik ko’rib chiqilgan shuningdek, mavzu yuzasidan xulosa va faoliyati, tijorat banklari, ichki takliflar ishlab chiqilgan. audit, auditning xalqaro standarti.