QIPCHOQ LAHJASIDA OZIQ-OVQATGA XOSLANGAN SO’ZLARNING IRRODIATSIYASI - Farangiz Abdurahmonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Surxondaryo vohasining qipchoq lahjasida muloqot qiladigan aholi vakillari orasida kulinariya va oziq-ovqatga doir leksemalrning irrodiatsiyasi ko’rsatib beriladi. Binobarin, ushbu izoglassalarning leksik hamda areal lingvistik xususiyatlari dialektik jihatdan tahlil qilingan.