ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR VA TIL O’RTASIDAGI MUNOSABAT - Abdurahmonova Sarvinoz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til hamda kompyuterning chambarchas aloqalari, rivojlanib borayotgan soha – mashina tarjimasi haqida so’z boradi. Shuningdek, mashina tarjimasining yutuqlari va kamchiliklari mufassil yoritilgan.