MAVZU: “SAYYOHLAR UCHUN OMMAVIY TRANSPORTLARDAN FOYDALANISHDAGI YUZAGA KELAYOTGAN KAMCHILIKLARNI BARTARAF ETISH TAKLIFLARI” - Abdullayeva Moxinur Aliy qizi; Murodjonov Abdulloh Nusrat o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola turizm va transportning o‘zaro aloqasini tahlil qiladi, xususan, ommaviy transportdan sayyohlar tomonidan foydalanishda yuzaga keladigan kamchiliklarni bartaraf etish bo‘yicha takliflarni ko‘rib chiqadi. Mamlakatimizda transport turizmiga oid amalga oshirilayotgan ishlar, ilgari o‘rganilgan tajribalar va mutaxassislar tomonidan olib borilayotgan tadqiqotlar tahlil qilinadi. Maqolada turizmni rivojlantirish uchun transport tizimini yaxshilash zarurligi hamda mamlakatimizda sayyohlar uchun qulay muhit yaratish yo‘llari haqida gapiriladi.