“MIJOZLARNING BRENDGA SADOQATI VA UNI OSHIRISH USULLARI” - Muxtorxonova Xonzodabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mijozlarning brendga bo‘lgan sadoqati tushunchasi, uning biznes rivojlanishidagi ahamiyati hamda mijozlarning sodiqligini shakllantirish va oshirish usullari tahlil qilinadi. Bozor sharoitida brend sadoqati kompaniyalar uchun raqobat ustunligini ta’minlovchi asosiy omillardan biridir. Mijozlarning sodiqligini oshirish uchun qanday strategiyalar qo‘llanishi kerakligi, sifat, xizmat, aloqalar va bonus dasturlarining o‘rni haqida fikr yuritiladi. Maqolaning maqsadi — brend sadoqati tushunchasini oson va sodda shaklda tushuntirish va uni oshirishda amaliy yondashuvlarni ko‘rsatishdir.