MARKETING KOMPANIYALARINING SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Axtamov Azizbek Azamatovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada marketing faoliyatining samaradorligini baholashga doir nazariy va amaliy masalalar ko‘rib chiqiladi. Asosiy maqsad sifatida kompaniyalarning marketing strategiyalarini tahlil qilish va baholashning muhimligi ta’kidlanadi. Maqolada samaradorlik tushunchasi, marketing va korxona maqsadlarining bog‘liqligi hamda samaradorlikni o‘lchash usullari yoritilgan. Shuningdek, O‘zbekistondagi kompaniyalar misolida brendlar marketing samaradorligi reytingi tahlil qilinadi.