OILADA MA’NAVIY MUHIT YARATISH USULLARI - Yusupov Mashrab (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada oilada ma’naviy muhit yaratishning asosiy usullari yoritilgan. Mehr-muhabbat va hurmat asoslarini mustahkamlash, ma’naviy qadriyatlarni o‘rgatish, birgalikda vaqt o‘tkazish, ochiq muloqot olib borish, ijobiy namuna ko‘rsatish va bag‘rikenglikni rivojlantirish kabi omillar oilaviy muhitni boyitishda muhim ekani ta’kidlangan. Maqola oilaviy tarbiya jarayonida ma’naviy muhitning ahamiyati va uni shakllantirishda har bir oila a’zosining mas’uliyatiga alohida urg‘u beradi.