O`ZBEKISTON-FRANSIYA: TARIXAN TARKIB TOPGAN ALOQALAR - Qudratov Shuxrat Yodgorivich; Ravshanova Ruxshona O`tkir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola O`zbekiston va Fransiya davlatlarining tarixan tarkib topgan aloqalari,diplomatik hamkorligi, savdo-iqtisodiy masalalardagi munosabatlari hamda madaniy sohadagi o`zaro aloqalariga va uning mazmuniga bag`ishlanadi.