INKLYUZIV TAʼLIMNING JAMIYATDAGI OʻRNI - Nazarova Nigora Erdoshovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Siz ushbu maqolani oʻqish davomida inklyuziv taʼlim haqida toʻliq maʼlumot, uning ijobiy va salbiy tomonlari, kelajakda bu oʻqitish metodi samarali boʻla oladimi va tajribalar haqida toʻliq maʼlumotga ega boʻlasiz.