TIBBIYOT SOHASIDA QO‘LLANILADIGAN TIBBIY APPARATLARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH: ANGIOLOGIYA VA OFTALMOLOGIYA YO‘NALISHIDAGI QURILMALARNING ISHONCHLILIK DARAJASINI OSHIRISH MASALALARI - Nabiyev Axrorbek; Turg'unpo'latov Azimjon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy tibbiyotda keng qo‘llanilayotgan angiologik va oftalmologik tibbiy asbob-uskunalarning uzluksiz va ishonchli ishlashini ta’minlovchi texnik xizmat ko‘rsatish tizimini loyihalash masalalari yoritilgan. Qurilmalarning funksional barqarorligini saqlab qolish, aniqlik darajasini oshirish va ekspluatatsiya muddati davomida xavfsiz ishlashini ta’minlash uchun xizmat ko‘rsatish bosqichlari, nazorat mexanizmlari va raqamlashtirish imkoniyatlari tahlil qilingan.