ISLOMIY MURUVVAT VA SAXOVAT FAZILATI - Jumanov Sahobiddin (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada islomiy axloq doirasidagi muruvvat (oliyjanoblik) va saxovat (sahiylik) tushunchalari, ularning Qur’oni karim va hadisdagi o‘rni, shuningdek, O‘zbekiston jamiyatidagi amaliy ifodasi yoritiladi. Shuningdek, Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusuf hazratlarining asarlari asosida saxovatning shaxsiy va ijtimoiy ahamiyati ochib beriladi.