DIN VA IQTISODIYOT: ISLOMIY MOLIYA VA BANK TIZIMI - Mirzamurodov Javohir Ilhom o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada islomiy moliya tizimining asosiy tushunchalari, foizsiz moliyaviy xizmatlar tamoyillari va O‘zbekiston sharoitida uning tatbiq etilishi yoritiladi. Qur’oni karim va Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusuf hazratlarining asarlari asosida islomiy moliya asoslari va halol moliyaviy faoliyat mezonlari ko‘rib chiqilgan. Maqola, shuningdek, O‘zbekiston Respublikasi Moliya vazirligi, Markaziy bank va Musulmonlar idorasi tomonidan tasdiqlangan manbalar asosida tayyorlangan.