MUSTAQILLIK YILARIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI KATTA GURUH YOSHIDAGI BOLALARDA VATAN TUYG’USI TUSHUNCHALARINI SHAKILLANTIRISHNING PEDOGOGIK HUSUSIYATLARI - San’atxon Toxirovna Razzoqova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida katta guruh yoshidagi bolalarda Vatan tuygʻusini shakllantirishning pedagogik xususiyatlari yoritilgan. Bolalarda milliy qadriyatlarni anglash, yurtga muhabbat uygʻotish va vatanparvarlik ruhida tarbiyalash metodlari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida pedagogik yondashuvlar, ta’lim metodlari va samarali mashgʻulotlar tahlil etilgan.