DAVLAT BYUDJETINI SHAKLLANTIRISHDA EGRI SOLIQLARNING OʻRNI - Yusupov Odil Abdiraimovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada davlat byudjetini shakllantirishda soliqlarning oʻrniga doir nazariy yondashular koʻrib chiqilgan, soliqqa tortishda toʻgʻri va egri soliqlarning nisbatini aniqlash muammosiga eʼtibor qaratilgan. Ularning optimal nisbatini aniqlash maqsadida qiyosiy tahlil qilingan.