BOSHLANG‘ICH SINF OʻQUVCHILARIDA MATEMATIKA FANINI OʻQITISHNING SAMARALI USULLARI - Kurbonova Gulchexra Kodirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilariga matematika fanini oʻqitish hamda ularning ongiga oson singdirish vazifalar yoritib beriladi.