MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI TARBIYALANUVCHILARINI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH - O'rinboyeva Nodirabegim Ilyosjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyalanuvchilarini vatanga muhabbat tuyg’usini shakillantirish va bunda tarbiyachining bola hayotidagi o’rni haqida so’z borgan. Shu bilaan birga maktabgacha ta’lim tashkilotlarining bolalarni tarbiyalashda ularni vatanga bo‘lgan mehrini oshirish va barkamol shaxs bo’lib yetishishidagi muassasa ta’lim jarayonining o’rni va ahamiyati haqida gapirib o’tilgan.