KASBIY TA`LIM TASHKILOTLARIDA TASHKIL ETILADIGAN O`QUV- TARBIYAVIY JARAYONLAR - Dolimova Durdona Mahmudjon qizi; Ixvoldinova Sayyora Qobulovna; Mahmudova Hilola Abdumannon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O`quv tarbiyaviy jarayon tushunchasi ko’pchilik tadqiqotchilar tomonidan turlicha talqin qilinsada, mazkur jarayon ta’lim-tarbiya jarayoni sifatida shaxsning kamol topishida muhim ahamiyat kasb etadi, chunki u bir avlodning ijtimoiy tajribasini keyingi avlodlar tomonidan o’rganilishi va o’zlas htirilishi hamda ularning o’rganganlarini amaliyotga tatbiq etish uchun zarur shart-sharoitlar yaratib beradi. Ushbu maqolada kasbiy ta`lim muassasalarida tashkil etiladigan o`quv – tarbiyaviy jarayonlar haqida so‘z boradi.