VEB TEXNOLOGIYAGA ASOSLANGAN TASHKILOT INVENTARLARI AXBOROT TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Ko’palov Jahongir Palvannazir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada zamonaviy tashkilotlar faoliyatida inventarlarni hisobga olish va boshqarish tizimlarining ahamiyati, mavjud muammolar va ularni veb- texnologiyalar orqali hal etish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, axborot tizimini loyihalash bosqichlari, texnologik asoslari va amaliy qo‘llanilishi bo‘yicha tahliliy fikrlar bayon etilgan.